Vina

Rose

Kvalitetno suho vino


Vino ružičaste boje s blagim odsjajem crvene. Izrazite je svježine i aromatske kompleksnosti u kojem dominira voćnost maline i šumske jagode. Preporuča se koristiti kao aperitiv dok se najbolje sljubljuje s morskim plodovima i jelima od tjestenine.

Rose

Malvazija Istarska

Kvalitetno suho bijelo vino


Harmonično vino slamnatožute boje, ugodna inteziteta u kojemu dominira karakterističan sortni miris cvijeta bagrema, uz citrusne note grejpa te naznaku ananasa i lista rajčice. Vino se najbolje sljubljuje s plodovima mora i tjesteninom.

Malvazija Istarska

Chardonnay

Vrhunsko suho bijelo vino


Vino ugodne svježine i mineralnosti, karakteristično za terroir Vižinade. Zelenožute je boje i intenzivne arome bijeloga voća, uz primjesu kore kruha i agruma. Odgovara uz hladne salate s tjesteninom, povrtne juhe i plodove mora.

Chardonnay

Cabernet Sauvignon

Kvalitetno suho crno vino


Uravnoteženo suho vino lijepe tamno crvene boje, s granitnim odsjajem. Miris je izražen, karakteristično voćni, uz dominaciju bobičastog voća, crnog papra i klinčića. Odgovara jelima od divljači, jelima s roštilja i plavoj ribi.

Cabernet Sauvignon

Teran - Hrvatska Istra

Vrhunsko suho crno vino


Uravnoteženo suho vino lijepe rubin crvene boje. Miris je izražen, karakteristično voćni, uz dominaciju šumskoga voća i malina. Vino je harmonično i vrlo ukusno. Najbolje se sljubljuje s jelima od divljači, crvenog mesa sa tartufima i istarskim pršutom.

Teran - Hrvatska Istra

Muškat Žuti

Vrhunsko poluslatko bijelo vino


Zlatno vino muškatne arome, voćno cvjetnog karaktera, bogato citrusima. Odlično je uz kreme, kolače ili kao samostalan desert.

Muškat Žuti